Jag är en vilde

Tjock och lycklig efter 5 dagar av ölhivande och pizza, ja överdriver inte. Pappa slängde precis in en kebab i ugnen (coops pirra is the shit) och den var ljuvlig.
Jag försöker tajma in ett bolags besök mellan tarmrensningarna, vilka kommer bli värre när jag måste dricka någon slags saltlösning som ska sätta sprutt på kistan. Anledningen är koloskopi undersökning imorn. Någon lycklig rackare kommer filma inuti mig imorn det måste ju bli en riktig SKITfilm! Farsan har sagt de skämtet till alla han känner.

Ingen mat kommer passera min strupe ända tills 12 imorn men dom säger att det är bra om jag dricker. Okej tack för tipset.

Jag bojkottar kärlek det enda som gör dig lycklig är mat och dryck med högre alkoholhalt än 10%.


Ångest inför beslut


Jobbigaste intervjuen på ICA med en kvinna (ja de va en riktig kvinna) som ställde så många frågor snabbt så jag blev stressad och bara svamlade.
Hon: Röker du?
Jag: Ehh, asså nej, eller nja, ne, jo, ja det gör jag, tyvärr.

Det var ju faktiskt en ganska komplicerad fråga.

Jag är en dansande apa

Här glider jag runt i lyan med mina röda duntofflor och känner mig som en king. Farsan frågade om jag ville gå med på promenad, men icke sa nicke fötterna är fortfarande ömma från gårdagens dasanta melodier.

Mellan och Ready öste i källaren på Marie Laveaue till Beastie Boys b.la. Det skulle vara 90s klubb men antingen är vi för gamla eller för unga för vi kunde inte sjunga med i en enda text.

schemat för idag är luddigt. en chipspåse ska inhandlas se kanse dansskorna åker på igen framåt småtimmarna, vem vet? Inte du.

                                     
                                                                       Bästa ölen i hela aussie landet!


Snajdigt!

Nu ska jag och Oskar göra smoothies!  Ja ni hörde rätt jag har en vän!

Ni måste lyssna på en kille som heter Xavier Rudd! vilken låt som helst. Han kommer från landet down under och gör sjukt bra musik.
När han uppträder är han barfota och spelar typ 6 instrument själv! Grymt.

Back to kollektivo S19

Jag fick dela ett påskägg igår. idag blev jag bjuden på mackor och varm choklad på morgonkvisten av farbror Denny och jaanan!
Jag kände ingen smak. Smaklökarna har gett vika efter alla vidunderliga bravader jag har försatt mig i.

Inget har förändrats, jag vill ha öl. Så går jag in på systembolagets hemsida (klicka bara på favoriter) som säger att det är STÄNGT! överallt i heeeela Sverige. De e ju inte klokt.

Lättöl och prinskorv är min melodi idag och kanske imorn men inte i övermorgon för då ska jag PROVjobba.
gratis.

Ha Ha

Jag döööör! Den nya tele2 reklamen är sjuukt rolig.

The question is how cheap are you? haha och det är ett SHEEP som frågar.
HAHAHA

ÖL!

Kvällssol, uteservering och ÖL! Fan va härligt det vore. Men nej jag är för bra för allas bästa för här sitter jag själv. Eller kan de va så att jag har dåligt inflytande?

Min vän Denny kommer aldrig gå ut med mig igen om jag säger att vi ska en öl. Sist slutade med bravader på stureplan?ja jag vet. Första efterfesten där jag höll på att bli uppäten av nån liten fjant som hetter Brynolf. Andra efterfesten vart på söder hos en kille med blonderat hår som satt och berättade att han hade skjutit geten som han hade på väggen. 
Denny spillde ett helt glas rödvin på hans vita soffa.

Klockan 1 dagen efter staplade vi iväg fulla som kastruller och visste inte vart vi skulle, denny va 3 timmar försenad till jobbet och jag, jag köpte en pizza åkte hem och där stannade jag i två dagar.

Nån som vill ta en öl i kvällssolen?

                                                                  

                                                                               


Va fan!?

Jag lyckas alltid ta bort det jag skrivit innan jag har publicerat de. jäkla anus.

Ja jag var ensam igår, åt thaimat i en takeaway box, sjöng lite med håkan, satt och dog sakta sakta framför datorn.
Idag ska jag göra samma.

Jag är inte så intressant eftersom jag inte har något spännande jobb att skriva om, inga vänner, ingen familj och jag gillar att tycka synd om mig själv och vill gärna att folk på gator ska se hur jobbigt jag har det och ta mig i handen och bara ge mig pengar..eller så.

För det växer fan inte på träd, belive me jag har kollat. 
                                      

                                                          


i'm back

yes nu var det nästa exakt ett år sen jag skrev någonting sist och varför? jag hade ett vad om att jag skulle hålla mig borta från bloggandet. neeeej haha. jag har rest och blivit utbildad och brun. cirkus 11 månader och 2 veckor ´bodde jag i hyddor med kängrus och koalor!
Jag kan engelska.

Jag är samma sak som jag var innan jag åkte, förutom att jag är arbetslös,fattig och nästintill bostadslös. Bor temporärt hos far (gratis,yeees) som även får försörja mig tills jag vuxit upp.
 Söker jobb ibland, ganska ofta och hårt typ.

Fattig är ordet för 2009! Lågkonjuktur och allt vad det heter, ack jag är så glad att jag kom hem i dessa hårda tider. alla jag känner pluggar nåt konstigt. jag vill också.

påsk är det också, men som förra året är jag inte bjuden på någon påskmiddag. Till och med min far lämnar mig ensamen denna gula dag för käk hos hans svärföräldrar. Min käre vän Denny är serös och har flickvän så han ska dit och bli matad.

Äsch skit i påsken jag vill ändå inte ha något påskägg!! (snälla förstå mig..)

RSS 2.0