Borstade Rödbetor och fänkål!

Ja sånt ska jag tydligen äta om jag nu ska lyssna på en bok som pappa gav mig igår, "Mage-och tarm" som den så fint heter.
Ja säger inte att det är nåt fel på rödbetor och fänkål(vill inte uppröra nån) men jag hatar att äta något när nån eller i mitt fall, en bok, säger åt mi vad jag ska äta.
Jo men som när man va liten och mamma sa att man sulle äta mycket c-vitaminer när man var sjuk och blåbärssoppa när magen var dålig. JAg älskar all frukt med c-vitaminer och jag älskar blåbärssoppa. Men när jag blev tillsagd att "nu är det bra för dig att äta det här", Då vägrade jag.
Likadann är jag nu.



Ps. Skuldlistan är skriven. Jag är härmed skyldig pappa ca 7000 spänn och syrran 2000 riksdaler. Men inte hänger jag läpp för det, allt löser sig så småning om.. eller?!.
Jo det är klart. Ds

Im growing up-

Nästan iallafall. Idag ska räkningar betalas in till en lägenhet som jag inte bor i, det känns sådär. Men jag får ju flytta dit om circus en vecka eller så och det känns as kul!
Pengarna står pappa för. På den fronten skäms jag, äsch vi har lagt upp en avbetalningsplan så det löser sig. 

Och vill han få ut mig krävs tuffa tag, jag ger mig inte av hur lätt som helst! hey, vem vill lämna ett place där maten står på bordet när man slutar jobbet och bäst av allt. Han klagar inte på mitt stökiga rum!Han tycker som jag att man hittar saker bäst om det är lite rörigt. 
Yes. han är min pappa.

Såg lägenheten igår iallafall. Den va fin och jag kan nog trivas där. Men jag är inte den mest kräsna människan heller. Har man bott i kollektiv med två killar pallar man ALLT.

Koka kaffe här näst

Ikväll ska jag på förhandsvisnings bio! Det ska bli roligt, även fast filmen verkar schait

birdsnest

Talk about utpumpad till maximum!

Ja har jobbat så hårt nu sex dagar i sträck så igårkväll deckade jag klockan halv tio med tv och dator på. Jaja jag vet vad som tänks " vafan hon jobbar på ica, SÅ jobbigt kan det inte vara".
MEN DET ÄR DET! speciellt när man åker på stängning och prompt måste plocka in massa tunga grönsaker, då är det fan jobbigt.
Äh nu känner jag mig löjlig, men du Dessi som ja vet kikar in här ibland, vad har du att säga om det här, ja menar ica-syster till ica-syster. Peace.

Idag är det sol och då vankas häng på taket med munspelet i högsta hugg!
Tja då 

Clara the Bandit

Jo jag har väl alltid gjort olagliga saker genom min uppväxt och lixom lärt mig skilja på rätt och fel själv. Jag snattade, hakade på när vänner gjorde inbrott i skolan lite då och då, testade droger och lite sånt smått och gott.
Men det är bra för nu har jag lärt mig.

Därför kände jag mig lagom häftig när jag plankade heela vägen till jobbet och heela vägen tillbaka hem! Jag är fortfarnde lika osmidig när jag ska ta mig förbi spärrarna.
Jag försöker spela cool och springa ifatt någon som ska in samtidigt så ja kan planka mig fram lite undangömt bakom den andre personen.
Men de funkar inte om man fastnar i mellan och slår i låret så hårt så man skriker av smärta. Men när jag insåg att jag dragit allas blickar till mig höll jag tårarna tillbaka och gled vidare, lika cool som vanligt.

Lagförbrytaren Clara in action:
(Roskilde 2007)

                


Fallande kondomer kommer lastat

Idag jobbade jag i kassan på ICA och det var så sjukt mycket folk att vi fick öppna ALLA kassor. Jag lubbade till kassan lääääängst bort som typ aldrig används, och jag förstår varför nu.
Jag som vanligt ska hoppa upp på stolen lite snygg och lixom glida in med benen under disken och börja pipa in varorna.
Men jag mister kontrollen eftersom denna stol har sjukt bra glid i glidet så jag faller av stolen men lyckas fånga mig precis innan jag slår i golvet, jag står alltså i någon slags felvänd brygga eller nåt.. Alla kunder i kön asgarvar och jag med "Ojoj, där hade jag visst lite brått, hehe". 

-------
För någon vecka sen stod en man i ca: 80-års åldern i kassan och skulle just betala när han frågar: "föresten säljer ni fortfarande kondomer?" "Ehhh..aah. Vi har Profil bara..he.eh" "Jaha ja, jag ska inte ha några idag" "ok.." Jag blev lika röd i ansiktet som ICA tröjorna vi har på oss, ha. För 80 åriga gubbar har väl inte sex..eller? Hoppas inte det.

Boogieman

Jag säger bara ojojoj.

Igår kväll runt elva tiden blir jag lite kissnödigt sådär som man brukar bli precis när man gått och lagt sig. Så jag tassar upp, öppnar dörren till mitt rum och ska precis tända lampan in till toaletten när jag hör: "bu".
Förfärad skriker jag till och hoppar upp i luften och håller mig för hjärtat.
Någonstans där inne i mörkret (jag såg ingenting) satt pappa och bajsade med dörren på gavel och konstigast av allt, i mörkret! Hahaha
Efteråt skrattar han åt mig och säger att jag har ett bra hjärta iallafall. Men FYFAN va rädd jag blev.

Tjat tjat tjat

Jag vet att jag inte är någon mästerkock och maten blir inte alltid perfekt men jag är för i helvete ingen idiot!

Varenda gång jag lagar mat här hemma smyger pappa in helt utan anledning i köket (han låtsas som han ska hämta något, men går iväg tomhänt) och säger lite tyst "sänk värmen", "det är färdigt nu", "oj, nu hällde du väl på lite mycket salt". Vafan om jag vill ha salt mat får väl jag göra det, för observera att jag endast lagar mat till mig själv eftersom min far äter på dom mest underliga tidpunkter.
Det är iallafall fruktansvärt irreterande and I can't take it anymore.

Så jag flyttar om ca 2 veckor till okända marker där jag ska pissa rivir och visa att det är mitt! Jag trodde pappa skulle bli lite ledsen iallafall men han undrar hela tiden när jag får flytta in.
Jag känner mig ju inte mer tillfreds här när pappa alltid refererar till mitt rum som "datarummet" eller "arbetsrummet" fastän ingen arbetar här, det står en dator thats it..

Äsch snart är det över, om två veckor om ja inte hinner ta mitt eget liv innan.

Träning pågår in the livingroom

Min pappa kör något privatträningspass i Thaichi/Qigong för någon snubbe. Hoppas han betalar bra eftersom  jag inte kan gå ut ur mitt rum för att äta frukost. Undrar om man kan hitta något smarrigt här i rummet..

Dagen består av ett efterlängtat möte med min underbara vännina Ellen som åkerupp till stockholm över dagen bara för att träffa mig! Hennes sambo följer med också, men han är väldigt trevlig med.
Vi ska nog äta sushi och bara mysa i solen. För det är det idag. Sol alltså.

Jag struntade i min sjukhustid på SÖS idag föresten, detta varpå jag hade blivit kallad oansvarig. Hur fasiken skulle jag veta att jag först skulle gå till vårdcentralen och ta en passa prover som dom skrivit ner åt mig. (Jag såg inte det pappret, honest misstake).
Men sjuksköterskan var trevlig när ja ringde och sa : "krya på dig". Va!? sa jag då. "Ja, Krya på dig". Men jag är inte sjuk. "Nehe, ja antog det eftersom du inte kunde komma idag". Vafan, typiskt er sjukskötersor att hitta på en massa sjukdomar!
HEJ DÅ!

Fågelmat gillar jag

Mätt som en kärna sitter ja här eftr att jag tryckt i mig en halvkylling såhär på kvällskvisten.. mmm. Jag såg att någon där ute gillar mitt mattema, vilket jag inte har skapat medvetet det är bara så att jag kretsar runt mat helt enkelt.
igår åt jag anka föresten, äsch.

Jag har hängt hos min trogne vapendragare Melina i flera dagar nu, hey ja va ju tvungen att inspektera varenda vrå för att se om hon gjort ett bra köp och det har hon. Dagarna har inneburit kaustiksoda, lutstenar, stopp i avlopp, servering av äggmacka och kaffe, mellan har lagat härliga soppor! 
Och idag åt vi pannkisar med färska jordgubbar och honung! Va fan tillbaka till maten, vad är det för fel på mig? 

Snart lägger jag ner det här. 

Bakfull?

Bakfull.Bakfull.Bakfull. Smaka på ordet. Bittert va?
Vem kom på ordet bakfull? Fult är det.

Jag spydde upp thailådan. Nu smakar det bakfull i munnen och gårdagenssmink rinner sakt av fejjan.
Hur länge ska det fortsätta. tro


kotte

En thailåda kommer lastad idag med!

Mat är lycka

I förrigår åt jag indisk buffé till lunch, igår blev det pizza, och snart kommer en thailåda hem från thaikiosken nedanför. Fan jag måste flytta ifrån pappa så fort som möjigt, han gör mig till ett fetto!  Men jag är lycklig!

Personalferre snart. skit jobbigt för jag måste visa min bästa sida och göra ett bra intryck, men jag gillar inte min bästa sida. suck. Det kommer bli en lång kväll med många falska leenden. Nej fan va negativ jag är det blir nog skitkul och alla är säkert jätte snälla!
Vi ska ju faktiskt ha femkamp och bowling inklusive gratis mat och dryck, snarr snarr.

ska trycka i mig min thaimat och sen jäsa ett tag innan jag sticker.
snopp

fejk smile

Jag måste säga att det är lite skrämmande att mitt förra inlägg hade rubriken "rutten frukt" vilket inte hade något att göra med det jag skrev.
För idag ska ni veta åt jag ett ruttet äpple! Jag tog tuggan på helt fel stlle kan jag säga. Det kändes som att bita i en sån där tvättsvamp typ. Efter det tappade jag matlusten, jobbade ett par timmar till sen åt jag pizza. Jag gillar pizza och skäms inte för att säga det.
 
Igår hittade jag och en vän trevliga solstolar och parasoll som bara stog i en park sådär runt elva tiden en torsdagskväll, så det tyckte vi var ett bra ställe att dricka öl på, så vi knäckte ett par kungar och softade i solstolarna.

Mitt motto: Man ska alltid ha öl redo för man vet aldrig när man kan hitta en skön park.


Såhär kan det se ut när man parkhänger. (obs. det är inte champagne jag har i mitt glas, jag skulle aldrig låta mig ses med bubbel i glaset, jag gillar sånt som jäser och fyller upp magen,mmmm.)

Rutten frukt

Jag är ett barn i en 20-åringskropp, eller vem försöker jag lura, en 17-årings kropp. Jag sitter och skriker för att jag inte får öl eller att middagen är äcklig och ja vill inte äta.

Jag har en kompis som ska gifta sig om två månader! En annan har precis köpt villa med sin kille! 4 av mina kusiner är gravida(alla under 26)!

Och sen har vi mej som varit ute på en lååång resa som jag trodde skulle göra mig lite mogen och mer målmedveten men icke sa nicke här har inte hänt mycket, varken i kropp eller knopp. eller kroppen har ju blivit lite rundare..

Äsch det kanske är löjligt att spekulera såhär , jag är självklart asglad för mina kompisar som har hittat rätt och önskar dom all lycka!

Jag är bara löjlig och sentimental såhär tidigt utan kaffe eller cigarett. 












                                         

Det här är Clara som signar ut, slut.

candyshop

morrn.

Vafan har hänt med mig? ursäkta för den dramatiska starten.
Igår ringde en kompis vid halv tio tiden och frågade om jag ville följa med han och hans kompisar och ta en öl?

-Nej svarade jag eftersom jag är bankrupt
-Jag bjuder säger han
-Jag säger nej igen
-Komigen då säger han
-Vafan jag kollar på greys anatomy och det är spännande jag ringer sen!

Efter detta samtal hade jag skakningar i kroppen och kunde inte fatta att jag just tackat nej till en gratis öl för att kolla på TV! jesus bara för jag börjat jobba behöver jag ju inte bli en torris.

this is not me


PLU 4227

Det är Avokado det! Kodnamnet så att säga. Fan jag vill också ha ett kodnamn, någonting häftigt.. Va fan ska jag skriva om då. Jo jag har hål i varenda strumpbyxa och strumpa jag äger vilket gör att stårtår hänger ut men även hälar. Andra dagen på jobbet och jag blottar mig! Det är skandallöst. Idag var det förövrigt en kund som blev skit sur för hon bara fick 50 öre istället 60 öre som det stog. Så blev hon assur. Vafan jag vill se dig, din gamla knälltant, trycka ut 10 öre från frivilligt hål och sluta skrika på mig.. Jag tog också leg på en kille som var född 70 haha det tyckte ja va roligt, men inte han. Öl jag behöver öl.

Inte bra för min stil.

Jack daniels+billigt rödvin+corona = Fet bakfylla.  Ikea på det och man får en något bittrare version av Clara. En latte senare trodde jag att allt var bra, ett BARN som trampar mig på foten drar ner humöret igen.
Sen fick jag en skinkmacka, var jag glad!

Undrar om man får samma baksmälla av champange som man pröjsat över 3 laxar på..

Idag är det mulet så jag stannar inne heeeela dagen, sen drar jag till skogås och hälsar på grabbarna-som-prompt-ska-ha-en-katt-som-dom-glömmer-mata-och-klappa. Så jag får göra min plikt som gudmor.

Men imorgon är dagen med ett fett D. Jag fick jobbet på ICA och imorgon börjar upplärningen, jag kan tänka mig att jag kommer ha många roliga historier därifrån. u just wait and see..

    ← Undra om ja får jobba med honom.

Stekare är vi allihopa, allihopa!

Så står pappa och sjunger i köket(med melodin från grinollens visa). Han har precis lärt sig vad är stekare är:

Pappa kommer innanför dörren: Clara, clara! Jag såg en stekare

Jag: Jaha, kul

Pappa: Ja, han hade tagit en för många tanningduschar och smetat olja i håret, haha.

Jag: vad blir det till lunch?

Brassa en brasa

Brasor hit och brasor dit. va fan eld är ju sjukt tråkigt! Det bästa var väl att vi hade en egen brasjävel så vi blev av med lite gammalt virke.
Bakfull och jävlig på självaste valborgsmässoafton tog det ett bra tag innan första biran slank ner, den smakade piss. Men jag pinade ner en till och efter det var jag on top of the world igen och det var bara hänga med i allsången till mixen av Outcasts- Hey ya.

Det var bara två personer som brann. Hade nån haft pengar att ge mig hade jag tjänat en hacka eftersom jag sa dirket att Denny iallafall skulle brinna. Samtalsämnena ändrades snabbare än årstiderna från snoppstorlekare(man fick känna, men jag vågade inte tycker snoppar är lite läskiga) till att engagera sig fackligt!

idag ska jag öva på att bli bättre på munspel, jag försöker lära mig Dylans - Blowing in the wind. jag ska lyckas


    

RSS 2.0