You can call me, The Faghag

Igår hälsade Qim på mig och sov över.
Vi möttes upp på stan för öl och sushi. Så tre öl senare drog vi hem till mig där det blev ett par glas körsbärsvin vilket vi på nåt sätt fick att smaka gott! Allt som behövdes var lite sprite och jordgubbar.

Skeppsbar var första anhalten där vi drack en öl med min vän Karro som höll sig till en öl och åkte hem sen. Men jag och Qim drog till Kolingsborg där det var en väldigt gayvänlig klubb.
Och tro mig när jag säger att vi dansade tills det rann svett från både panna och rygg, haha.

Ja var sugen på att gå in i VIP rummet men vakterna utanför var inte så trevliga, dom hade bara överkroppar och wresling-masker på sig riktigt kinky. Ja var tydligen också tvungen att ta av mig på överkroppen om jag skulle bli insläppt, så jag gav upp. Men jag undrar vad som hände där inne.. hmm.

Fulla och glada staplade vi in på mcdonalds och det blev plus-menyer utöver det vanliga. Åter hemma kröp vi till kojs och vaknade väl hyfsat fräscha.

Snart ska vi fika innan han återvänder till Katrineholm.

Bitterfitta

Jag läser en väldigt trevlig bok just nu som jag fick låna av min mysiga kusin (som endast hade femenistiska böcker i sin bokhylla..). Boken heter Bitterfittan.
Jag blev glatt överaskad när jag började läsa den eftersom den är väldigt lättsinnig och humorn i boken passar mig perfekt, och jag ska dela med mig av min favorit del i boken:

"Några månader senare var det dags att gå föräldrautbildning i mödravårdens regi. Amningskursen leddes av en kvinna som heter Tiits i efternamn och pappakursen av en man som heter Dick. Tiits och Dick. Tutte och snopp. En ren tillfällighet."

Haha jag skrattade högt på bussen på väg till jobbet för det var fan det roligaste jag läst på länge. Resten av boken går i samma melodi.
Det sjuka är att jag känner igen mig många gånger i hennes bitterfittiga tankar vilket även gör mig orolig. Visst att man blir bitter runt 30, ja menar många får ångest över att dom gått förbi 20-års strecket. Men för mig som är 20 låter det lite väl sorgligt att bli en bitterfitta redan.

Nej jag kräver förändring. Nu.


Varningssignalerna blinkar

Häromdagen hade min chef ett "snack" med mig då jag missat en legetimations kontroll på jobbet. En minderårig kille köpte nikotintuggumin av mig utan att ja kollade leg. Sånt får konsekvenser på Supermarket ska jag säga.
En skriftlig varning mottogs av chefen och ett par ursäkter senare satt jag åter i kassan och kollade leg på ALLA! Ja alla. Okej, inte folk med rullator och käppar men ja kollade en som var född 1960. Hon blev glad så de va ju bra!

Annars försöker jag fixa till min lya på bästa sätt. Att laga mat på gasspisen skrämmer fortfarande skiten ur mig så idag åt jag sallad.
Jag ska komma över min rädsla, så småningom.

Skatteverket har gjort sitt. pengar på kontot!

Mysteriet bakom matkassen..

Här kommer en underlig historia som jag inte riktigt kan förstå.

Idag bestämde pappa's tjej sig för att packa upp lite av hennes grejer sen hon kom hem efter plugg på annan ort. Två kassar har stått i hallen ca en vecka med lite diverse prylar (sånt som man tar sig tid med att packa upp efterosm man egentligen inte har plats för det).
Iallafall kikade hon ner i en stadium kasse och såg till sin förvåning att det där i låg en massa matvaror, and belive me så fort påsen var öppnade osade "dofterna" runt i lägenhten likt ett ilsket bi.

Nu till mysteriet. Varken pappa, mira eller jag har köpt dessa matvaror och ingen har varit på besök som kan ha glömt dom heller. Så hur hamnade den i vår hall?

Scenario 1: Mira kan ha tagit den av misstag på avskedsfirandet från skolan.

Scenario 2: Pappa köpte grejerna och skulle skoja med oss. Men han är så snål så han skulle nog inte låta en hel lax ligga och ruttna bort.

Scenario 3: Grann-tanten smög in påsen för att jävlas efter alla gånger vi ställt vår soppåse i trapphuset för att ta nästa gång man är påväg ut. Vilket egentligen är idiotiskt, för mig blir påsen ännu mer osynlig.

Scenario 4: Någon av oss köpte det men fick en smäll i huvudet och glömde bort det.

Ja jag vet inte vad jag ska tro. Konstigt är det iallafall.
På söndag flyttar jag föresten. Alla som läser min blogg är välkomna att hälsa på när som helst så länge ni pallar åka till Midsommarkransen alltså.

RSS 2.0